Har du brug for hjælp til VVS-arbejde?

Hos Holmsted VVS & Blik ApS tilbyder vi alt indenfor VVS, når du har brug for et erfarent VVS-firma. Vi står derfor klar til at løse lige netop din opgave, hvor de bedste fagfolk sikrer, at du får den bedste service og kvalitet.

Vi har over 10 års erfaring, så vi kan hjælpe dig hele vejen rundt, uanset hvad for noget VVS-arbejde, du har brug for hjælp til. Om det er en vandhane der løber eller en mere kompleks opgave, så står vi til rådighed.

​Vi udfører VVS-arbejde for private, erhverv, boligforeninger og ejendomsforeninger. Lige fra nybyg, renovering, udskiftning samt serviceopgaver.

Vi hjælper blandt andet med

Sanitet
Installationer til vand og varme
Serviceopgaver
Alt VVS-arbejde indenfor nybygning, ombygning og tilbygning
Gulvvarme
Renovering af badeværelser
Fjernvarme
Varmeløsninger

Totalentreprise

Skal vi stå for totalentreprisen på dit næste projekt? Lad os gøre det nemt for dig, ved at vi indhenter tilbud fra de øvrige håndværkere. Du får et samlet tilbud, og vi står for koordineringen med de andre håndværkere under byggeprocessen. Nemt og enkelt for dig.

Ring og få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk, til en snak om dit projekt, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt