Eftersyn af brand- og slukningsudstyr

Vi tilbyder ejendomsservice for alle typer ejendomme

Har I styr på jeres brandtekniske udstyr?

Det er vigtigt, at brandtekniske installationer virker som de skal, hvis uheldet er ude og der skulle opstå brand.

Hos vores søstervirksomhed FireSystems er vi autoriserede til at lave lovpligtige trykprøvninger og eftersyn af brandmateriel og førstehjælpsudstyr. Vi har dygtige medarbejdere, der er eksperter inden for området, og som løbende efteruddanner sig, så vi hele tiden er førende på brandmateriel og sikkerhed.

Vi kontrollerer, trykprøver og vedligeholder i overensstemmelse med retningslinjerne i Dansk Standard og følger BR18, Bygningsreglementets vejledning i kapitel 5 Brand, herunder kapitel 7: Drift-, kontrol- og vedligehold af brandforhold i og ved bygninger, samt gældende regulativ i forhold til bygningsalder.

I FireSystems udfører vi opgaver for både Industri, erhverv, kommuner, skoler og butikker.

Vi tilbyder trykprøvninger og eftersyn af slangevindere/brandskabe, samt pulver-, skum- og vandslukkere. Samt eftersyn af andet brandmateriel som brandtæpper, brandalarmer osv. Derudover efterser og opfylder vi også førstehjælpskasser og udstyr.

Når I kommer med i vores serviceordning, registreres hvert brandmateriel i vores system med et ID nummer, og vi har derfor fuldt styr på, hvornår næste servicebesøg skal finde sted. Det gør det nemt for dig, da vi står for at tjekke op på sikkerheden, overholde deadlines og sørge for at alt er lovmæssigt i orden.

Se alle vores serviceaftaler

Er der brug for reparation eller udskiftning?

FireSystems udfører alt i reparationer, udskiftning og vedligeholdelse efter aftale med bygningens ansvarlige.

Læs mere om Firesystems på www.firesystems.dk

Tag gerne kontakt for en snak om, hvad vi kan gøre for din ejendom eller virksomhed, så sikkerheden altid er i top. 

Du kan kontakte FireSystems på 70 60 20 49 eller på mail  info@firesystems.dk til en uforpligtende snak om eftersyn af dir brand- og slukningsudstyr.

Med en serviceaftale tager vi hånd om jeres stigrør og brandmateriel

Læs mere hos FireSystems