Fremtidssikring af boligen

Frits og Inge har været kunder i huset siden 2014, og har nu fået renoveret 3 huse med hjælp fra Holmsted. 

Sommerhuset, som Frits og Inge netop er flyttet ind i, ligger ned ad en stille grusvej i et roligt sommerhusområde i Grenaa. Her bliver man straks mødt af to glade hunde, som logrer løs, ivrige efter at hilse. 

Frits og Inge bor i sommerhuset med deres 2 hunde, En Golden Retriever og en Beagle. Og så har de også god plads til familien, og især børnebørnene. De er ikke kommet helt på plads endnu, men det nærmer sig, og de er begejstrede for, at grundlæggende elementer, som vand og varmekilde, er på plads.  

Ny varmeløsning

Sommerhuset var tidligere opvarmet med ren el. Ønsket om at få skiftet til en energivenlig – og brugervenlig – kilde var højt på listen hos Frits og Inge. 

“Vi var lidt bekymrede for at et nyt varmeanlæg ville komme til at larme, men vi har fået god rådgivning og er blevet taget i hånden hele vejen.”

Sammen med Holmsted besluttede parret sig for en luft til vand varmepumpe fra DVI. Samtidig samarbejdede vi om en kreativ løsning, hvor vi lykkes med at bygge anlægget så kompakt som muligt og opsat på specielle ben, så det passer i bryggerset. 

“Altså anlægget ligner ikke lige noget, man er vant til at se. Vi kalder den “paddehatten”, og det bedste er, at alle dele er danskproduceret og så larmer den ikke. Vi har faktisk målt den helt ned til 32 db.”

“En ting, vi sætter pris på ved Holmsted er, at de har certifikaterne i orden. Det betyder meget med de rigtige godkendelser for os som kunder, det er betryggende.”
Frits og Inge, Grenaa

Vi har været godt informeret gennem hele processen

“Vi har hele tiden vidst, hvad der skulle ske og vi har været på linje. Vi har også spurgt ind til noget, hvis der var noget, vi var i tvivl om, så hos Holmsted vidste de hele tiden, hvor de havde os. Hvis der var noget, vi var i tvivl om, så kunne vi bare ringe eller skrive.”  

Frits ser med et smil på læben over på Inge, som spændt venter på, hvad Frits nu fortæller. 

”Det var også sjovt, for de havde valgt, at det skulle leveres og installeres d. 13., så sagde jeg, at jeg skal bestemt ikke have noget ind d. 13. Kan du huske det, Inge?”

“Ja”, tilføjer Inge. “Så blev vi enige om, at de skulle komme d. 14. Så blev det så rykket til d. 20., men altså vi bemærkede det ikke. Måske skulle det hele være færdigt en halv dag før eller noget, men det var ikke noget, der betød noget. Vi blev godt informeret, også når tingene rykkede sig.”

 

Fokus på de rigtige værdier

Frits og Inge har 3 værdier, som de handler ud fra: Ordentlighed, tillid og lokalt. Og så gør det ikke så meget, at DVI-anlægget er fra Nordjylland.

“Det lever vi med”, Fremhæver Frits og griner. 

“Hos Holmsted er de ordentlige. Da vi var ude at se anlægget, så stillede vi en masse spørgsmål, og det synes Simon var dejligt.”

“Ja, og så er der fokus på at medarbejderne har det godt og på deres sikkerhed.” Tilføjer Inge. 

“Det er der måske ikke så mange kunder, der tænker over, men det synes jeg, man er nødt til. Vi er nødt til at overveje, hvem vi handler med, og fx hvordan de behandler sine ansatte. Hvad er det man støtter.”

Frits’ og Inges værdier stemmer ret godt overens med de værdier, som vi i Holmsted driver virksomheden ud fra: Vi dyrker de nære relationer,  vi er udviklingsparate og vi er ansvarsbevidste. Det fælles værdimæssige grundlag danner grobund for et godt samarbejde. 

Samarbejdet med Holmsted

“Hos Holmsted giver de noget af sig selv, både Simon, men i høj grad også hans medarbejdere. Og hvis man behandler det ordentligt, så er der tillid. Og det er vigtigt, at du kan have tillid til din leverandør af arbejdsopgaver.

Det er vigtigt at samarbejde med en virksomhed, man har tillid til og hvor vi som kunder får noget for pengene. 

Det vi får for vores penge hos Holmsted, det er kvalitet og det er trygheden i at de produkter, vi har købt, de holder, også når vi ikke selv gider at gøre en masse længere.

Vi har aldrig haft grund til andet end at være meget tilfredse med det Simon og hans folk har lavet hos os.”  

Hos Holmsted sætter vi pris på vores kunder, og vi synes, at det er fantastisk når den samme kunde vender tilbage igen og igen. Vi kommer til at kende hinanden rigtig godt, og det er med til at skabe et rigtig godt samarbejde, hvor vi finder den helt rigtige løsning. Så tak for de rosende ord, Frits og Inge.  

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt