Høj komfort og bedre udnyttelse af rum

Med gulvvarme slipper du for kolde gulve og spildpladsen til store radiatorer. Du får dermed bedre udnyttelse af dine rum. Det er nemmere at holde rent og indrette med møbler. Med lune gulve får man en bedre komfort samt det giver en behagelig varmefordeling i rummene.

Især i badeværelset og andre vådrum kommer gulvvarme til sin ret, da man vil opleve en meget hurtigere tørring af rummet, især gulvet.

Vidste du?

  • Gulvvarme er som regel længere om at opvarme rummet, ligesom at det tager længere tid at nedkøle rummet igen, når der slukkes for varmen.
  • Ved dårligt isolerede huse er gulvvarme ikke altid nok i sig selv.
  • At det har stor betydning at gulvet er ordentligt isoleret under gulvvarmerørene, så varmen ikke forsvinder ned i jorden i stedet for ud i lokalerne.
  • Temperaturen styres med en rumføler til hver kreds af gulvvarme kreds i huset. Føleren placeres ca. 1,5 meter over gulvet og indstilles efter dit komfortbehov.
  • Det er en god ide, at slukke for gulvvarmen om sommeren.
  • Sluk ikke for gulvvarmen om vinteren, selv om du tager på ferie. Du bør derimod altid have en cirkulation i anlægget, med en temperatur på mindst 10 grader.
  • Gulvvarme er let at regulere. Når gulvvarmesystemet er monteret og indreguleret, skal du kun koncentrere dig om termostaten.

Kontakt os for en snak om den bedste løsning for dig

Hos Holmsted VVS & Blik ApS har vi mange års erfaring med installation af gulvvarmesystemer. Lige fra det lille badeværelse til hele huset eller det store erhvervslokale.

Kontakt os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk for en snak om den bedste løsning for dig.

Læs mere om varmepumper og fjernvarme her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt