Fjernvarme

Vi hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige varmeløsning

Billig og miljøvenlig opvarmning af boligen

Fjernvarme er den opvarmningsform, som benyttes mest i Danmark. Det er både en billig og miljøvenlig løsning til opvarmning af boligen. Det giver et behageligt indeklima og er nemt at regulere, samtidig med at der er minimal af spildvarme. Det gør, at der er penge at spare på varmeregningen.

Ønsker du en miljøvenlig energiform, der udleder mindre CO2, så skal du vælge fjernvarme. Varmen kommer oftest som et biprodukt fra afbrænding af affald, og varmen sendes via rørledninger ud til landets husstande.

Hos Holmsted VVS & Blik ApS tilbyder vi installation af fjernvarme samt service/eftersyn af nuværende anlæg. Vi tilbyder hjælp til både private og erhverv.

Har du allerede fjernvarme

Så kan disse forbedringer optimere dit fjernvarmeanlæg:

  • Få isoleret varmerørene
  • Få nye ventiler – Du kan spare penge ved at udskifte gamle termostater/ventiler til nye, så du bedre kan styre varmen. Gamle ventiler måler kun vandtemperaturen i rørene og ikke rumtemperaturen
  • Få udskiftet manuelle ventiler til termostater eller elektronisk styring
  • Få udskiftet varmtvandsbeholderen/veksleren til en ny
  • Få en A-mærket cirkulationspumpe
  • Få jævnligt serviceret dit anlæg
  •  

Kontakt os for en snak om den helt rigtige løsning for dig

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for fjernvarme, eller lad os få en snak om hvad de bedste varmeløsninger kan være for dig og din bolig.

Vi er eksperter inden for rådgivning af det rette valg af varmeanlæg.

Vi tilbyder serviceaftale til fjernvarme

Det er nemt at have en serviceaftale hos os. Vi kontakter dig, når det er ved at være tid til næste serviceeftersyn. Læs mere om vores serviceaftale for fjernevarme

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

“Det vi får for vores penge hos Holmsted, det er kvalitet og det er trygheden i at de produkter, vi har købt, de holder, også når vi ikke selv gider at gøre en masse længere.”

Læs kundecasen her