Garantiordning

Vi er certificerede VE-installatører og medlemmer af KMO

Din garanti for godt håndværk

Som autoriseret VVS-firma er vi medlem af TEKNIQ. Vi giver derfor vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Tekniq´s garantiordning, der er en garantiordning for VVS-arbejder. Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og VVS-installatører.​

Garantiordningen gælder kun for arbejde, der er udført af medlemmer af Dansk VVS. Se derfor for en sikkerheds skyld efter medlem af Tekniq-mærket eller spørg installatøren.

Hvad kan man klage over?

En klage kan kun indbringes for Ankenævnet, hvis klagen i forvejen forgæves har været forelagt for VVS-installatøren. Man kan klage over næsten alt, dog ikke VVS-installatørens interne forretningsprincipper som f.eks. time- og materialepriser.

Hvem kan klage?

Private forbrugere kan klage over VVS-arbejder og leverancer, der ikke er bestilt udført til erhvervsmæssige formål.

Læs mere på www.tekniq.dk og 
www.el-vvs-anke.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi er certificerede VE-installatører og medlemmer af KMO. Dette sikrer dig som kunde, at montering og installation er professionelt udført.

Som autoriseret VVS-firma er vi medlem af TEKNIQ

Hvem møder du hos Holmsted VVS og Blik ApS