Har i styr på jeres brandtekniske udstyr?

At brandtekniske installationer virker, er alfa omega, hvis uheldet er ude og der skulle opstå brand. Hos Holmsted VVS & Blik ApS er vi autoriserede til at lave lovpligtige trykprøvninger og eftersyn af brandmateriel og førstehjælpsudstyr. Vi har dygtige medarbejdere, der er eksperter indenfor området, og som løbende efteruddanner sig, så vi hele tiden er førende på brandmateriel og sikkerhed.

Vi kontrollerer, trykprøver og vedligeholder i overensstemmelse med retningslinjerne i Dansk Standard og følger BR18, Bygningsreglementets vejledning til kap 5 – Brand Kapitel 7: Drift-, kontrol- og vedligehold af brandforhold i og ved bygninger. (link?)

Vi udfører opgaver for både Industri, erhverv, kommuner, skoler og butikker.

Vi tilbyder trykprøvninger og eftersyn af slangevindere/brandskabe, samt pulver-, skum- og vandslukkere. Samt eftersyn af andet brandmateriel som brandtæpper, brandalarmer osv. Derudover efterser og opfylder vi også førstehjælpskasser og udstyr.

Når i kommer med i vores serviceordning, registreres hvert brandmateriel i vores system med et ID nummer, og vi har derfor fuldt styr på hvornår næste servicebesøg skal finde sted. Det gør det nemt for dig, da vi står for at tjekke op på sikkerheden, overholde deadlines og sørge for at alt er lovmæssigt i orden.

Er der brug for reparation eller udskiftning?

Vi udfører alt i reparationer, udskiftning og vedligeholdelse efter aftale med stedets ansvarlige.

Kontakt os

Kontakt os endelig for en snak om hvad vi kan gøre for din ejendom eller virksomhed, så sikkerheden altid er i top. Sammen skræddersyer vi en pakkeløsning med netop de serviceaftaler der passer hos dig.

Kontakt os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk, til en uforpligtende snak om eftersyn af dit brand- og slukningsudstyr.

Læs også om vores eftersyn og trykprøvning af stigrør og ejendomsservice.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt