Serviceaftaler og faste eftersyn

Hos Holmsted VVS & Blik ApS tilbyder vi en række forskellige serviceaftaler og eftersyn– både lovpligtige og frivillige. Vi tilbyder både service til private, institutioner, foreninger, erhverv og sommerhuse.

Udover sikkerhed og tryghed i at dine varmeanlæg og ejendom løbende bliver tjekket igennem, betaler det sig også økonomisk i sidste ende. Ved løbende at tjekke og vedligeholde, minimeres chancen for skader, dyre el- og vandregninger samt driftstop markant. Samt levetiden øges på dit anlæg eller installation.

Når du indgår en serviceaftale med Holmsted VVS & Blik ApS, er du sikret et godt samarbejde. Vores medarbejdere er veluddannede og kompetente, så du altid er sikret den bedste vejledning og service.

Vi skræddersyer serviceaftalen så den passer til din ejendom og dit behov. Om det er hver 6. måned eller hvert 2. år, så passer vi det ind. Vi udfører altid opgaven til tiden og sørger for den efterfølgende oprydning.

Det er nemt at have en serviceaftale med os. Vi kontakter dig når det er ved at være tid til at vi kigger forbi. Du er ikke bundet i et abonnement, og kan altid opsige aftalen.

Fordele ved serviceaftaler og eftersyn

Hvis dine anlæg, installationer eller ejendom serviceres med jævne mellemrum, er du sikret:

  • Større driftssikkerhed – Risikoen for dyre nedbrud eller udskiftning minimeres.
  • Længere levetid
  • Bedre og ensartet drift
  • Forbedret driftsøkonomi

Vi tilbyder blandt andet

Andre specialordninger kan altid imødekommes efter nærmere aftale.

Allerede tilmeldt en af vores ordninger?

Er du allerede tilmeldt en af vores serviceaftaler? Så kontakter vi dig helt automatisk når det er ved at være tid til besøg fra os.

Kontakt os for at høre mere om vores serviceaftaler

Er du interesseret i at høre mere om vores serviceaftaler, og hvad vi kan tilbyde til dig? Så kontakt os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt