Varmepumper

Vi hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige varmeløsning

Vedligeholdelsesfrit varmesystem

En varmepumpe kan være en rigtig god økonomisk løsning. Med en varmepumpe får du et mere miljøvenligt og vedligeholdelsesfrit varmesystem, som kan reducere dine fyringsudgifter.

Vi har stor erfaring inden for både luft/luft varmepumper, luft/vand varmepumper og jordvarmepumper.

Hos Holmsted VVS & Blik ApS sørger vi for professionel vejledning, så du får det helt rigtige anlæg til netop din bolig. Vi sørger for autoriseret montering, installation og tilslutning.

Vi kan hjælpe med energitilskud og håndværkerfradrag. Dette skal søges inden varmepumpen installeres.

Vi er certificerede VE-installatører og medlemmer af KMO. Dermed er du som  kunde sikret at montering og installation af varmepumpen er professionelt udført.

Servicering af varmepumper

Hos Holmsted VVS og Blik ApS tilbyder vi årligt serviceeftersyn af din varmepumpe. Læs mere om vores serviceaftaler her

Få installeret en ny varmepumpe

Overvejer du at få en varmepumpe, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak om hvad den bedste løsning vil være lige netop til dit hjem. Vi rådgiver om valg af anlæg, samt placering af inde- og ude-del.

Vi har igennem mange år monteret og installeret mange varmepumper, og vi tilbyder derfor kompetent rådgivning, samt erfarne teknikere til at løse lige præcis din opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

“Det vi får for vores penge hos Holmsted, det er kvalitet og det er trygheden i at de produkter, vi har købt, de holder, også når vi ikke selv gider at gøre en masse længere.”

Læs kundecasen her