Optimalt indeklima

Ordentlig ventilation er vigtigt for klimaet i alle huse. Nyere huse eller huse som er efterisoleret, har ofte brug for at få monteret et ventilationsanlæg for at sikre optimal udskiftning af luften i boligen. Ventilationsanlægget sørger for frisk luft til alle rum i boligen, og det sikrer, at energien fra den varme ventilationsluft returneres og genvindes sammen med den friske luft. Ventilationsanlægget er dermed med til at sikre dig mod dårligt indeklima, fugt og skimmelsvamp samt spare på energien.

Vidste du?

At manglende ventilation, dårligt indeklima og høj fugtighed er blandt årsagen til at mange lider af astma og allergi? Med et ventilationsanlæg får man et meget sundere indeklima. Dette giver de bedste betingelser for dit helbred, også selvom du ikke har allergi. Det beskytter mod råd og svamp i boligen, kondens på vinduer samt reducere forekomst af husstøvmider. Anlægget giver behagelige temperaturer og ren luft i boligen. Hvem vil ikke gerne sikre sin familie et sundt og rent indeklima? Dertil har det et lavt energiforbrug.

Lad os rådgive om det rette valg af ventilation

Hos Holmsted VVS & Blik ApS er vi eksperter i ventilation. Vi har flere års erfaring indenfor ventilation. Lad os give dig en kompetent og professionel rådgivning i hvad vi kan gøre for dit indeklima.

Kontakt os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk, til en snak om dit projekt, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt