Nyd din ferie – lad os tjekke sommerhuset

Hos Holmsted VVS & Blik ApS tilbyder vi serviceaftaler for dit sommerhus. Vi tjekker sommerhuset og installationerne igennem, så du undgår trælse overraskelser som vandskader og frostsprængninger. Vi tilbyder at lukke for vandet og tømme rørene til vinter, og åbne op igen, når foråret nærmer sig.

Det er vigtigt at lukke ordentligt ned efter sommersæsonen. På den måde sikre man sig bedst muligt mod skader. Skader som tit bliver oplevet sent, da man måske ikke kommer så tit i sommerhuset om vinteren.

Undgå trælse overraskelser med vores service

Vi går sommerhuset igennem så det er klar til vinteren. Lukker for vandet, og tømmer rørsystemet for vand. Afmonterer og tømmer termostatstyrede blandingsbatterier. Tømmer wc’et for vand, vi sikrer gulvafløb og wc med frostvæske samt kontrollerer alle vandinstallationer. Udover det, laver vi en visuel kontrol, for at se om der er ting der skal udbedres inden vinteren – for at undgå skader.

Om foråret sørger vi for at sommerhuset er klar til en lang ny sæson. Vi tjekker igennem at alt er som det skal være, at der ikke er utætheder. Vi åbner for vandet. Gennemgår installationer og rørsystemer. Påmonterer termostatstyrede blandingsbatterier, og laver visuel kontrol.

Læs også om vores eftersyn af varmpumper, tagrender og eftersyn af VVS-installationer for private og erhverv her.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om vores sommerhusservice, og hvad vi kan tilbyde til netop dit sommerhus? Så kontakt os endelig på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk, til en uforpligtende snak.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt