Holmsted VVS & Blik ApS

Hos Holmsted VVS & Blik ApS består vi af et bredt team, der kan klare de fleste opgaver.

Holmsted VVS & Blik ApS er din professionelle VVS-installatør og blikkenslager. Vi holder til i Trustrup på Djursland, lige midt i Danmark. Her har vi vores værksted, lager og kontor, og med denne centrale beliggenhed servicerer vi kunder primært i hele Østjylland, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Vi er i alt 14 medarbejdere i firmaet, fordelt på VVS-montører, blikkenslagere, arbejdsmænd, smede, lærlinge, daglig leder og kontorpersonale. Sammen udgør vi et bredt fagligt team, som kan løse langt de fleste opgaver inden for vores fag.

Vi udfører arbejde for private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner.  og løser opgaver inden for alt fra renovering, nybyg, tilbyg, udskiftning, vedligeholdelse til serviceopgaver.

Vi har flere års erfaring med alle former for VVS, blik, varmeanlæg og brandmateriel. Vores målsætning er altid, at levere service udover det sædvanlige, samt høj faglig kvalitet, så vi altid vil være dit foretrukne VVS-firma.

Faglig stolthed

Vi har stor faglig stolthed for vores håndværk. Alle opgaver er lige vigtige for os, og vil altid blive mødt med stort engagement fra vores side. Vi efteruddanner os løbende, så vi hele tiden er ajour på nyeste viden. Du vil derfor altid møde kompetente håndværkere – som er din sikkerhed for godt udført arbejde.

Kompetent rådgivning

Hos os er du som kunde altid i centrum. Det er vigtigt for os at have dig med i hele processen, uanset om det er klassiske VVS-opgaver, blikkenslagerarbejde eller varmeoptimering. Det er vores job at rådgive, så du kan træffe de rigtige beslutninger på et veloplyst grundlag, som passer lige præcis til dig og din bolig. Vi lytter til dine behov, ønsker og ideer, og vi er først tilfredse med vores arbejde, når du også er.

Ring og få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk, til en snak om dit projekt, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt