Hvem er Holmsted?

Hos Holmsted er vi udviklingsparate, ansvarsbevidste og drevet af nære relationer 

Holmsted VVS og Blik ApS

Holmsted VVS & Blik ApS er din professionelle VVS-installatør og blikkenslager. Vi holder til i Trustrup på Djursland, lige midt i Danmark. Her har vi vores værksted, lager og kontor, og med denne centrale beliggenhed servicerer vi kunder primært i hele Østjylland, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Vi er i alt 18 medarbejdere i firmaet fordelt på VVS-montører, blikkenslagere, arbejdsmænd, smede, lærlinge, daglig leder og kontorpersonale. Sammen udgør vi et bredt fagligt team, som kan løse langt de fleste opgaver inden for vores fag.

Vi udfører arbejde for private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner.  og løser opgaver inden for alt fra renovering, nybyg, tilbyg, udskiftning, vedligeholdelse til serviceopgaver.

Vi har flere års erfaring med alle former for VVS, blik, varmeanlæg og brandmateriel. Vores målsætning er altid at levere service udover det sædvanlige, samt høj faglig kvalitet, så vi altid vil være dit foretrukne VVS-firma.

Faglig stolthed

Vi har stor faglig stolthed for vores håndværk. Alle opgaver er lige vigtige for os, og vil altid blive mødt med stort engagement fra vores side. Vi efteruddanner os løbende, så vi hele tiden er ajour med nyeste viden. Du vil derfor altid møde kompetente håndværkere – det er din sikkerhed for godt udført arbejde.

Kompetent rådgivning

Hos os er du som kunde altid i centrum. Det er vigtigt for os at have dig med i hele processen, uanset om det er klassiske VVS-opgaver, blikkenslagerarbejde eller varmeoptimering. Det er vores job at rådgive, så du kan træffe de rigtige beslutninger på et veloplyst grundlag, som passer lige præcis til dig og din bolig. Vi lytter til dine behov, ønsker og ideer, og vi er først tilfredse med vores arbejde, når du også er det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi er en visionær virksomhed. Vi ønsker at tage ansvar og skubbe til branchen, og i tæt samarbejde med vores branchekollegaer finde frem til nytænkende og bæredygtige løsninger.

Hvem møder du hos Holmsted VVS og Blik ApS