Hvorfor skal varmeanlægget serviceres?

Når du har investeret penge i en driftsøkonomisk varmepumpe, så er det en rigtig god idé at vedligeholde den. Når anlægget vedligeholdes og serviceres regelmæssigt, sørger man for, at anlægget kører optimalt og derved er så økonomisk som muligt.

En varmepumpe indeholder kølemiddel, som er en gasart, og er derfor omfattet af et lovpligtigt certificeret serviceeftersyn, hvis der er over 1 kg kølemiddel på anlægget. Disse må kun foretages af en autoriseret montør.

De fleste luft til vand-varmepumper og jordvarmepumper har mere end 1 kg kølemiddel, og det kræver et lovmæssigt serviceeftersyn hvert år.

En luft til luft-varmepumpe kører typisk med under 1 kg kølemiddel, eller ligger lige omkring 1 kg. Så det er ikke alle luft til luft-varmepumper der er påkrævet et serviceeftersyn ved lov. Vi anbefaler dog på det kraftigste, at en luft til luft-varmepumpe bør have et serviceeftersyn af en autoriseret montør én gang om året, for at tjekke om alting kører som det skal, og for at få justeret anlægget – uanset om det er lovpligtigt eller ej.

Med et årligt varmepumpeservice sikrer du, at din varmepumpe, uanset om det er en luft til vand, luft til luft eller jordvarmepumpe, hele tiden har den bedste ydeevne og derfor kører på den mest økonomiske måde. Anlæg der ikke serviceres regelmæssigt, ender ofte ud i en dyr fornøjelse, da de ikke bliver vedligeholdt.

Derfor er serviceeftersyn på din varmepumpe lige så vigtigt som service på din bil.

Lad os servicere din varmepumpe

Et serviceeftersyn består af:

  • Kontrol af diverse tryk
  • Kontrol af kølemiddel
  • Rens af diverse filtre
  • Rengøring af udedel
  • Generel gennemgang af anlæg
  • Rapportskrivning

Alle ydelser derudover faktureres særskilt og aftales altid inden udførelse.

Priser

  • Luft/luft varmepumpe årligt service – 1.125 kr. inkl. moms
  • Luft/vand varmepumpe årligt service – 1.650 kr. inkl. moms
  • Jordvarmeanlæg årligt service – 1.650 kr. inkl. moms

Der er ikke indeholdt

Reparationer samt materialer, stillads, stige eller liftarbejde.

Forbehold

Der skal være uhindret adgang til anlæg.

Priserne er gældende for serviceaftaler i Østjylland. For serviceaftaler længere væk, kan der komme kørselstillæg oveni prisen.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk, til en snak om eftersyn af dit varmepumpeanlæg.

Holmsted varme

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt