Ejendomsservice og vedligeholdelse

Hos Holmsted VVS & Blik ApS laver vi ejendomsservice for alle former for ejendomme som boligselskaber, boligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, andelsboligforeninger, erhvervsbygninger, offentlige institutioner samt private bygninger.

Som erfaren og autoriseret VVS-installatør tilbyder vi hurtig og professionel ejendomsservice og vedligeholdelse. Vi sørger for reparationer og renovering. Både på dagligdagsskader og ved større projekter.

Vi klarer det hele. Om det er et toilet der løber, en vandskade, tagrender der skal skiftes eller et nyt blandingsbatteri, så kan vi tilbyde vores erfaring og ekspertise.

Ejendomsservice – Vores ekspertise

Vi har i flere år kørt ejendomsservice for boligforeninger og offentlige institutioner på Djursland. Vi ved hvor vigtigt det er med en tæt og personlig kontakt til viceværter, pedeller og andre kontaktpersoner til ejendommene, og vigtigheden af at vi altid er ved telefonen, og er klar til at rykke ud. Vi er derfor vandt til at servicere store som små ejendomme.

Døgnvagt

Opstår der akutte skader, er det vigtigt at rykke hurtigt ud, for at undgå vandskader. Vi tilbyder døgnvagt på vores ejendomsservice. Vi vurderer i telefonen om det er et akut problem der skal løses med det samme, eller om det kan vente til i morgen.

Læs også mere om vores serviceaftaler på VVS-installationer, tagrender, varmepumper og fjernvarme.

Blandt nogle af vores kunder kan nævnes

  • B45
  • Norddjurs Kommune
  • Viden Djurs
  • Johnsen Offset
  • Grenå Sundhedshus

Kontakt os

Ring til os og lad os få en snak om ejendomsservice på jeres ejendomme, hvis i gerne vil have tilknyttet et fast professionelt VVS-firma der står klar til at servicere jeres ejendomme og leverer en høj service.

Kontakt os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk, til en uforpligtende snak om ejendomsservice og vedligeholdelse.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt