Udskiftning og reparation

Er det ved at være tid til at tagrenderne på dit hus skal skiftes? Eller trænger de til en reparation?

Vores dygtige blikkenslagere har stor erfaring i udskiftning, opsætning eller reparation af tagrender.

Vi tager dig gerne med på råd og vejledning om de rette valg for tagrender til netop din bolig.

Tagrender – den bedste ven til dit hus

Det er væsentligt at vælge de rette tagrender. I løbet af et enkelt år, tager tagrenderne på et almindeligt parcelhus imod ca. 100 tons regnvand, og det er derfor vigtigt at tagrenderne både er robuste og tætte, samt at de løbende bliver tjekket for skader, skidt og blade, så vandet kan løbe frit igennem. Utætte, slidte og fyldte tagrender kan give vandskader på dit hus, som hurtigt kan blive en bekostelig affære. Det er derfor vigtigt at utætte og slidte tagrender udskiftes og løbende tjek og vedligehold udføres.

Det visuelle har også betydning

Tagrenderne er en del af husets visuelle udtryk. Det har derfor stor betydning at vælge de rigtige tagrender der passer til huset. Udover at tagrenderne skal være tætte og funktionelle, så skal de også passe til boligens stil. Vi rådgiver altid i det rette valg, så helheden bliver harmonisk og passende. Vi fremstiller tagrenderne på vores blikværksted, så om valget er zink, kobber eller aluminium, så er vi det rette valg.

Serviceaftale om rens og eftersyn af dine tagrender

Skal vi servicere og vedligeholde dine tagrender? Læs mere her

Kontakt

Overvejer du nye tagrender, eller trænger de eksisterende til en reparation eller et eftersyn, så kontakt os for en professionel snak om den bedste løsning til dig og din bolig. Vi rådgiver dig grundigt, så dine kommende tagrender lever fuldt op til dine behov, og du er sikret at dine nye tagrender har mange års levetid.

Kontakt os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt