Ejendomsservice

Vi tilbyder ejendomsservice for alle typer ejendomme

Ejendomsservice og vedligeholdelse

Hos Holmsted VVS & Blik ApS laver vi ejendomsservice for alle former for ejendomme som boligselskaber, boligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, andelsboligforeninger, erhvervsbygninger, offentlige institutioner, samt private bygninger.

Som erfaren og autoriseret VVS-installatør tilbyder vi hurtig og professionel ejendomsservice og vedligeholdelse. Vi sørger for reparationer og renovering, både på dagligdagsskader og ved større projekter.

Vi klarer det hele. Om det er et toilet der løber, en vandskade, tagrender der skal skiftes eller et nyt blandingsbatteri, så kan vi tilbyde vores erfaring og ekspertise.

Ejendomsservice – vores ekspertise

Vi har i flere år kørt ejendomsservice for boligforeninger og offentlige institutioner på Djursland, og vi er derfor vant til at servicere både store og små ejendomme. Vi ved hvor vigtigt det er med en tæt og personlig kontakt til viceværter, servicepersonale og andre kontaktpersoner til ejendommene, og vigtigheden af at vi altid er ved telefonen, og er klar til at rykke ud. 

Døgnvagt

Opstår der akutte skader, er det vigtigt at rykke hurtigt ud, for at undgå vandskader. Vi tilbyder døgnvagt på vores ejendomsservice. Vi vurderer i telefonen, om det er et akut problem, der skal løses med det samme, eller om det kan vente til i morgen.

Se alle vores serviceaftaler

Blandt nogle af vores kunder kan nævnes

Kontakt os for pris

Ring til os og lad os få en snak om ejendomsservice på din ejendom, hvis I gerne vil have tilknyttet et fast professionelt VVS-firma, der står klar til at servicere jeres ejendomme og levere en høj service.

Kontakt os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk, til en uforpligtende snak om ejendomsservice og vedligeholdelse.

 

Med en serviceaftale tager vi hånd om jeres ejendomme

Kontakt os for et uforpligtende tilbud