Ventilation

Lad os rådgive dig om det rette valg af ventilation

Optimalt indeklima

Ordentlig ventilation er vigtigt for klimaet i alle huse. Nyere huse og huse, som er efterisoleret, har ofte brug for at få monteret et ventilationsanlæg for at sikre optimal udskiftning af luften i boligen. Ventilationsanlægget sørger for frisk luft til alle rum i boligen, og det sikrer, at energien fra den varme ventilationsluft returneres og genvindes sammen med den friske luft.

Ventilationsanlægget er med til at sikre dig mod dårligt indeklima, fugt og skimmelsvamp, samt spare på energien.

Vidste du

At manglende ventilation, dårligt indeklima og høj fugtighed er blandt årsagerne til,  at mange lider af astma og allergi?

Med et ventilationsanlæg får man et meget sundere indeklima. Dette giver de bedste betingelser for dit helbred, også selvom du ikke har allergi. Det beskytter mod råd og svamp i boligen, kondens på vinduer, samt reducerer forekomst af husstøvmider. Anlægget giver behagelige temperaturer og ren luft i boligen og har tilmed et lavt energiforbrug.

Hvem vil ikke gerne sikre sin familie et sundt og rent indeklima? 

Lad os rådgive dig om det rette valg af ventilation

Hos Holmsted VVS & Blik ApS er vi eksperter i ventilation. Vi har flere års erfaring inden for ventilation. Lad os give dig en kompetent og professionel rådgivning i hvad vi kan gøre for dit indeklima.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Holmsted VVS & Blik ApS er vi eksperter i ventilation. Lad os give dig en kompetent og professionel rådgivning i hvad vi kan gøre for dit indeklima.

Se eksempler på ventilationsarbejde her