Eftersyn af varmepumper

Med et serviceeftersyn sikrer vi, at dit anlæg kører optimalt – økonomisk og driftsmæssigt

Hvorfor skal varmeanlægget serviceres?

Når du har investeret penge i en driftsøkonomisk varmepumpe, så er det en rigtig god idé at vedligeholde den. Når anlægget vedligeholdes og serviceres regelmæssigt, sikrer man, at anlægget kører optimalt og derved er så økonomisk som muligt.

Der findes lovpligtige og frivillige serviceeftersyn

En varmepumpe indeholder kølemiddel, som er en gasart, og er derfor omfattet af et lovpligtigt certificeret serviceeftersyn, hvis der er over 1 kg kølemiddel på anlægget. Disse må kun foretages af en autoriseret montør.

De fleste luft til vand-varmepumper og jordvarmepumper har mere end 1 kg kølemiddel, og det kræver et lovmæssigt serviceeftersyn hvert år.

En luft til luft-varmepumpe kører typisk med under 1 kg kølemiddel, eller ligger lige omkring 1 kg. Så det er ikke alle luft til luft-varmepumper, der lovmæssigt er påkrævet et serviceeftersyn. Vi anbefaler dog, at en luft til luft-varmepumpe bør have et serviceeftersyn af en autoriseret montør én gang om året for at tjekke og justere anlægget, så det kører optimalt både driftsmæssigt og økonomisk.  

Med et årligt varmepumpeservice sikrer du, at din varmepumpe, uanset om det er en luft til vand, luft til luft eller jordvarmepumpe, hele tiden har den bedste ydeevne og derfor kører på den mest økonomiske måde. Anlæg, der ikke serviceres regelmæssigt, ender ofte ud i en dyr fornøjelse, da de ikke bliver vedligeholdt.

Priser

  • Luft/luft varmepumpe årligt service – 1.125 kr. inkl. moms
  • Luft/vand varmepumpe årligt service – 1.650 kr. inkl. moms
  • Jordvarmeanlæg årligt service – 1.650 kr. inkl. moms

Der er ikke indeholdt

Reparationer samt materialer, stillads, stige eller liftarbejde.

Forbehold

Der skal være uhindret adgang til anlægget.

Priserne er gældende for serviceaftaler i Østjylland. For serviceaftaler længere væk, kan der komme kørselstillæg oveni prisen.

Se alle vores serviceaftaler

Lad os servicere din varmepumpe

Et serviceeftersyn består af:

Kontrol af diverse tryk      Kontrol af kølemiddel     Rens af diverse filtre     Rengøring af udedel   
Generel gennemgang af anlæg      Rapportskrivning

Alle ydelser derudover faktureres særskilt og aftales altid inden udførelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud