Billig og miljøvenlig opvarmning af bolig

Fjernvarme er den opvarmningsform som benyttes mest i Danmark. Det er både en billig og miljøvenlig løsning til opvarmning af boligen. Det giver et behageligt indeklima og er nemt at regulere, samtidig med at der er minimal af spildvarme, som derfor gør, at der er penge at spare på varmeregningen.

Ønsker du en miljøvenlig energiform der udleder mindst CO2, så skal du vælge fjernvarme. Varmen kommer oftest som et biprodukt fra afbrænding af affald, og varmen sendes via rørledninger ud til landets husstande.

Hos Holmsted VVS & Blik ApS tilbyder vi installation af fjernvarme samt service/eftersyn af nuværende anlæg. Vi tilbyder hjælp til både private og erhverv.

Har du allerede fjernvarme?

Så kan disse forbedringer optimere dit fjernvarmeanlæg:

  • Få isoleret varmerørene.
  • Få nye ventiler – Du kan spare penge ved at udskifte gamle termostater/ventiler til nye, så du bedre kan styre varmen. Gamle ventiler måler kun vandtemperaturen i rørene og ikke rumtemperaturen.
  • Få udskiftet manuelle ventiler til termostater eller elektronisk styring.
  • Få udskiftet varmtvandsbeholderen/veksleren til en ny
  • Få en A-mærket cirkulationspumpe
  • Få jævnligt serviceret dit anlæg

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for fjernvarme, eller lad os få en snak om hvad de bedste varmeløsninger for dig og din bolig kan være.

Vi er eksperter indenfor rådgivning af det rette valg af varmeanlæg.

Kontakt os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk, til en uforpligtende snak om det rette varmeanlæg til din bolig.

Læs også mere om: Varmepumper, gulvvarme, varmepumpeservice.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt