VVS-arbejde

Hos Holmsted tilbyder vi alt inden for VVS

Har du brug for hjælp til VVS-arbejde?

Hos Holmsted VVS & Blik ApS tilbyder vi alt inden for VVS-arbejde, når du har brug for et erfarent VVS-firma. Vi står klar til at løse lige netop din opgave, hvor de bedste fagfolk sikrer, at du får den bedste service og kvalitet.

Vi har over 10 års erfaring, så vi kan hjælpe dig hele vejen rundt, uanset typen af VVS-arbejde, du har brug for hjælp til. Om det er en vandhane, der løber eller mere komplekse opgaver, så står vi til rådighed.

​Vi udfører VVS-arbejde for private, erhverv, boligforeninger og ejendomsforeninger. Lige fra nybyg, renovering og udskiftning til serviceopgaver.

Totalentreprise

Skal vi stå for totalentreprisen på dit næste projekt? Lad os gøre det nemt for dig. Vi indhenter tilbud fra de øvrige håndværkere. Du får et samlet tilbud, og vi står for koordineringen med de andre håndværkere under byggeprocessen. Nemt og enkelt for dig.

Vi hjælper bl.a. med:

Sanitet
Installationer til vand og varme
Serviceopgaver
Alt VVS-arbejde inden for nybyg, ombygning og tilbygning

Samt
Gulvvarme
Renovering af badeværelser
Fjernvarme
Varmeløsninger

Priser fra kr. 900

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Det siger kunderne

“En ting, vi sætter pris på ved Holmsted er, at de har certifikaterne i orden. Det betyder meget med de rigtige godkendelser for os som kunder, det er betryggende.”

Læs hele casen her