Nyt badeværelse til dit hjem

Er det ved at være tid til et flot og nyt badeværelse? Eller trænger det nuværende til at blive opdateret til et mere funktionelt og moderne rum. Om det blot er udskiftning af vandhanen eller en totalrenovering af hele badeværelset, så har vi hos Holmsted VVS & Blik ApS erfaringen. Vi foretager alt arbejde indenfor renovering af badeværelser.

Professionel rådgivning

Badeværelset er et af de rum i huset, som tit bliver brugt. De fleste ønsker sig derfor et rum der både er flot, imødekommende samt funktionelt. Vi lytter til dine ønsker og krav, og rådgiver ud fra vores erfaring, så du i sidste ende får det badeværelse som du har drømt om, der passer til dit budget og fysiske rammer. Vi bruger de bedste materialer på markedet. Det er din garanti for et badeværelse i højeste kvalitet.

Se nogle af de badeværelser vi har lavet her

Få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse

Vi har flere års erfaring i renovering og modernisering af badeværelser. Vi kan tilbyde at realisere dit nye badeværelse i en samlet entreprise. Vi koordinerer de relevante håndværkere, og står for tidsplan, så du som kunde kun har en kontaktperson igennem hele forløbet.  

Vi er altid villige til råd og vejledning, samt give dig et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse eller renovering af eksisterende.

Kontakt os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt