Tagrender

Hos Holmsted laver vi tagrender i zink, kobber og aluminium

Udskiftning og reparation

Er det ved at være tid til at skifte tagrenderne på dit hus? Eller trænger de til en reparation?

Vores dygtige blikkenslagere har stor erfaring i udskiftning, opsætning og reparation af tagrender.

Vi tager dig i hånden og hjælper dig til det rette valg af tagrender til netop din bolig.

Tagrender – husets bedste ven

Det er væsentligt at vælge de rette tagrender. I løbet af et enkelt år tager tagrenderne på et parcelhus imod ca. 100 tons regnvand, og det er derfor vigtigt, at tagrenderne både er robuste og tætte, samt at de løbende bliver tjekket for skader, skidt og blade, så vandet kan løbe frit igennem.

Utætte, slidte og fyldte tagrender kan give vandskader på dit hus, som hurtigt kan blive en dyr affære. Det er derfor vigtigt, at utætte og slidte tagrender udskiftes og løbende tjek og vedligehold udføres.

Det visuelle har også betydning

Tagrenderne er en del af husets visuelle udtryk. Det har derfor stor betydning, at vælge de helt rigtige tagrender, der passer til huset. Udover at tagrenderne skal være tætte og funktionelle, så skal de også passe til boligens stil. Vi rådgiver altid i det rette valg, så helheden bliver harmonisk og passende. 

Vi fremstiller selv tagrender på vores blikværksted. De fremstilles i:

  • Zink
  • Kobber
  • Aluminium

Serviceaftale: Rens og eftersyn af dine tagrender

Skal vi servicere og vedligeholde dine tagrender? Med en serviceaftale hos Holmsted, kan du læne dig tilbage. Vi sørger for at dine tagrender er renset, efterset og klar til regn. Læs mere HER

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi rådgiver dig til den bedste løsning for netop din bygning. Vores blikkenslagere er professionelle og veluddannede, og har bred erfaring inden for faget.

Se eksempler på blikarbejde og tagrender her