Gennemgang og rens af tagrender

I løbet af et enkelt år, tager tagrenderne på et almindeligt parcelhus imod ca. 100 tons regnvand, og det er derfor vigtigt at tagrenderne både er robuste og tætte, samt at de løbende bliver tjekket for skader, skidt og blade, så vandet kan løbe frit igennem. Utætte, slidte og fyldte tagrender kan give vandskader på dit hus, som hurtigt kan blive en bekostelig affære. Det er derfor vigtigt at utætte og slidte tagrender udskiftes og løbende tjek og vedligehold udføres.

Lad os rense og tjekke dine tagrender

Vi tilbyder rens og gennemgang af dine tagrender. Løbende rens og tjek, kan være givet rigtig godt ud. Ødelagte eller stoppede tagrender kan give skader på bygningen, hvilket kan blive dyrt i udbedring.

Opstår der skader på bygningen grundet tilstoppede eller ødelagte tagrender, kan det give problemer med forsikringen og en eventuel dækning af skader.

Hos Holmsted VVS & Blik ApS har vi erfaringen i at tjekke og vedligeholde tagrender.

Kontakt os

Kontakt os for en serviceaftale på netop din ejendom. Vi tilpasser os dine ønsker, med hvor tit vi skal komme, og skræddersyer en aftale netop til jer.

Det er nemt at have en serviceaftale med os. Vi kontakter dig når det er ved at være tid til at vi kigger forbi. Du er ikke bundet i et abonnement, og kan altid opsige aftalen.

Kontakt os på 21 57 30 40 eller send en mail til info@holmstedvvs.dk

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt