Badeværelse

Vi har flere års erfaring i modernisering af badeværelser

Nyt badeværelse til dit hjem

Er det ved at være tid til et nyt, flot badeværelse? Eller trænger det nuværende til at blive opdateret til et mere funktionelt og moderne rum. Om det blot er udskiftning af vandhanen eller en totalrenovering af hele badeværelset, så har vi hos Holmsted VVS & Blik ApS erfaringen. Vi foretager alt arbejde inden for renovering af badeværelser.

Professionel rådgivning

Badeværelset er et af de rum i huset, som bliver brugt meget. De fleste ønsker sig derfor et rum, der både er flot, imødekommende og funktionelt. Vi lytter til dine ønsker og krav, og rådgiver ud fra vores erfaring, så du i sidste ende får det badeværelse, som du har drømt om. Et badeværelse, der passer til dit budget og fysiske rammer. Vi bruger de bedste materialer på markedet. Det er din garanti for et badeværelse i højeste kvalitet.

Vi har flere års erfaring i renovering og modernisering af badeværelser. Vi kan tilbyde at realisere dit nye badeværelse i en samlet entreprise. Vi koordinerer de relevante håndværkere, og står for tidsplan, så du som kunde kun har en kontaktperson igennem hele forløbet.  

Vi er altid villige til råd og vejledning, samt give dig et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse eller renovering af eksisterende.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores VVS-montører er professionelle og veluddannede, og har bred erfaring inden for faget.

Se eksempler på renovation af badeværelser