Vi søger en VVS montør til fast stilling

Hos Holmsted VVS og Blik har vi forrygende travlt og vi er derfor på jagt efter endnu flere hænder i marken.

𝗛𝘃𝗮𝗱 𝗸𝗮𝗻 𝘃𝗶 𝘁𝗶𝗹𝗯𝘆𝗱𝗲 𝗱𝗶𝗴
Til højre for Trustrup og til venstre for Tirstrup (eller omvendt) snor der sig en grusvej, som fører op til Holmsteds bygninger i form af en indbydende landejendom. Her får du din hverdag sammen med alle os hos Holmsted. Det er selvfølgelig ikke overvældende mange timer, du kommer til at bruge her på adressen, for du skal jo ud på opgaver i marken sammen med dine nye kollegaer. Men du skal vide, at vi på kontoret altid sidder her klar til at hjælpe.

Din dag vil være fyldt med en skøn blanding af forskellige kunder og alsidige opgaver, som bliver løst i tæt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere på større projekter.
Vi spiser morgenmad sammen hver fredag, hvor vi også lige samler op på løst og fast. Og så er vi faktisk rigtig gode til at fejre, så snart der er en anledning. Vi er især glade til fødselsdagsfejringer med kage og flag, jubilæer og sociale arrangementer, hvor vi kan være sammen i andre rammer. 

Du bliver en del af en virksomhed med fart på, og vi kan godt love dig, at vi altid har noget nyt og spændende i gang. Vi samarbejder på kryds og tværs, og vi gør meget ud af at være gode sammen.

Vi har høje forventninger til, at vi får et rigtig godt samarbejde. Og vi glæder os til at få den rigtige kandidat ombord. Måske det er dig? 

Kontakt

Skulle du nu være gået hen og er blevet lidt nysgerrig på Holmsted, så tag endelig fat i os for at høre mere.

Kig forbi på Aarhusvej 221B, Trustrup eller giv Simon et kald på 21573040. 

Du kan også læse mere om os her

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt